Matrac na mieru: Vyhovieme všetkým požiadavkám

 12.30.2021   Ako vybrať matrac
Matrac na mieru: Vyhovieme všetkým požiadavkám

Máte atypické rozmery postele? To pre nás vôbec nie je žiadnen problém.Tieto odlišné rozmery nás neodradia. Ozvite sa nám čím skôr. Šijeme matrace podľa preferencií na mieru. Vyhovieme určite každému. Matrac na mieru, priamo pre vás.

Matrace, ktoré šijeme sú na mieru, pokiaľ sa jedná o pravidelný tvar matraca t.j. obdĺžnik. Väčšinou sa jedná o lemované matrace ako je LEMA alebo STRESSFREE. Samozrejme si vieme poradiť aj s nejakým zvláštnym atypickým rozmerom a tvarom. Šili sme pre klienta už aj kruh o priemere 350 cm alebo 200 cm.

Aké sú výhody matracov na mieru?

  • budú sedieť ako ušité
  • môžete si navrhnúť matrac podľa vašich predstáv
  • bude jedinečný, pretože bude iba jeden
  • bude vám vyhovovať, pretože bude iba váš

Čo sa týka matracu na mieru, tak si môžete vybrať aj tvrdosť matraca akú požadujete. Na výber máte z rôznych typov matracov, ktoré ponúkame.

Pamäťový matrac

Vyznačuje sa skvelými vlastnosťami. Sú vyrobené z príjemného materiálu, odolné voči tlaku, pružné a flexibilné, tak že kopírujú celé telo. Ich vzdušnosť pomáha k správnej termoregulácii. Majú dlhú životnosť, sú cenovo dostupné a veľmi ľahko sa s nimi manipuluje. Pamäťový matrac sa väčšinou zaraďuje do skupiny penových matracov. Môže byť vyrobený z polyuretánovej peny alebo pamäťovej peny.

Taštičkový matrac 

Vyznačuje sa dlhou životnosťou. Sú ekologické a dajú sa recyklovať. Vhodné pre ťažšie váhové kategórie alebo pre ľudí, ktorí preferujú tvrdšie lôžko. Podľa dlhodobých výskumov sú najvhodnejšie matrace pre zdravý spánok. Taštičkový matrac má vo vnútornej konštrukcii pružiny, ktoré sa prispôsobujú tvaru tela a vytvárajú oporu pre chrbticu.

Sendvičový matrac 

Skladá sa z niekoľkých vrstiev komfortných pien, spolu s prírodnými materiálmi. Tieto vrstvy sa navzájom dopĺňajú a tak má matrac jedinečné vlastnosti. Vrstvy, ktoré tam sú sa väčšinou striedajú tvrdšie s mäkšími. Pomáhajú podporovať chrbticu. Materiál, ktorý sa môže využívať pri výrobe, je latexová pena. Viskoelastická a studená pena a gumokokos. Sendvičový matrac je nenáročný na údržbu, je veľmi elastický a pružný.

Okrem štandardných rozmerov matracov, sme schopní vám vyrobiť akýkoľvek iný rozmer matracov podľa vás.

  1. stačí nám poslať šablónu - určiť presný tvar a rozmery postele, kam matrac pôjde
  2. posúdime vašu žiadosť a potom matrac šijeme na mieru pre vás

Vieme si poradiť s hocijakým návrhom, ktorý nám pošlete. Šili sme už matrac do karavanu, kde je matrac trošku zložitejšie vyrobiť, ale podľa požiadaviek a správnemu rozmeru vyhovieme všetkým.

Radi prijímame nové výzvy a neobvyklý matrac vám radi vytvoríme. Na naše matrace je záruka 5 rokov. Dopravu máme zadarmo a dodanie do 3 pracovných dní.

Záleží nám na vašom zdraví a chceme, aby váš spánok bol relax pre vaše telo. Zdravie je prvoradé a pokojný spánok tiež. 

Podobné články: