Bolesť chrbta a správny matrac
Mávate často boľavý chrbát? Návšteva másáží, terapeutov a fyzioteraputov sú ako na bežiacom páse a pomáhajú iba na chvíľu? Ak ste odpovedali áno, možno sa za týmto problémom skrýva niečo iné.
Čítať viac
Tehotenstvo a kvalitný spánok
Dostatočný spánok pre budúce mamičky je nesmierne dôležitý. Nespavosť ich môže tak isto statočne potrápiť. Rastúce bruško, zvyšujúca sa hmotnosť či hormonálne zmeny sú dôvodom, prečo je kvalitný spánok u väčšiny budúcich mamičiek v nedohľadne. Ako teda v tehotenstve spať?
Čítať viac
Pamäťové, penové, taštičkové matrace. Ktorý je pre koho vhodný?
Na trhu je toľko typov matracov, že je niekedy ťažké si vybrať a rozhodnúť sa pre ten správny. Preto sme sa vám to rozhodli uľahčiť a pomôcť s ich správnym výberom.
Čítať viac
Ako vybrať matrac do detskej postieľky?
Kvalitný spánok je dôležitý nielen pre dospelého jedinca, ale aj pre dieťa. A práve preto by už od narodenia malo dieťatko spať na správnom matraci a dbať na jeho zdravie. Preto je dôležité venovať pozornosť výberu toho správneho detského matraca. My vám pomôžeme na čo sa zamerať.
Čítať viac
Matrac na mieru: Vyhovieme všetkým požiadavkám
Máte atypické rozmery postele? To pre nás vôbec nie je žiadnen problém.Tieto odlišné rozmery nás neodradia. Ozvite sa nám čím skôr. Šijeme matrace podľa preferencií na mieru. Vyhovieme určite každému. Matrac na mieru, priamo pre vás.
Čítať viac
Vysoká posteľ. Aká je správna výška?
Dôležitý parameter pre kvalitný spánok je aj správny výber postele. Pri výbere by ste sa mali zamerať aj na výšku postele. Výška závisí od mnoho faktorov. Preto sme sa rozhodli dať vám tipy a rady, ako si vybrať správnu postel.
Čítať viac
Vrchný matrac. Na čo je určený?
Nespí sa vám dobre na matraci, ktorý máte? Chceli by ste zlepšiť kvalitu spánku? Je matrac príliš tvrdý alebo sa do neho prepadáte? Máte z neho zdravotné ťažkosti ako napríklad bolesť chrbta? Ak ste na väčšinu otázok odpovedali áno, tak je načase premýšľať a siahnuť po vrchnom matraci.
Čítať viac
Tvrdý či mäkký matrac. Ako si zvoliť správne?
Rozmýšľate, že vymeníte starý matrac za nový alebo trpíte nekvalitným spánkom? Ktorý je lepší? Tvrdý matrac alebo mäkký matrac? My vám pomôžeme vybrať ten správny matrac.
Čítať viac
Domáce recepty na dobrý spánok
Určite poznáte ten pocit, keď nemôžete v noci zaspať. Prevaľujete sa zo strany na stranu a myšlienky vám hemžia vo svojej mysli. Pre tých, ktorí nevedia rýchlo a efektívne zaspať prinášame zopár domácich receptov na dobrý spánok. Ak sa však poruchy spánku dejú opakovane, je lepšie navštíviť a poradiť sa s odborníkom.
Čítať viac
Zóny matraca. Viete aké sú?
Chcete, aby váš spánok bol kvalitný? Vedeli ste, že matrace majú zóny? Pre koho je aká zóna vhodná? A pre koho nie? To sa dozviete ďalej v článku.
Čítať viac
Ako často a správne čistiť matrac?
Pravidelne meniť a prať posteľnú bielizeň nie je pre asi väčšinu z nás problém. Vnímame to ako prirodzené a nutné, aby sme sa v našich posteliach cítili príjemne a najmä čisto. Veď predsa strávime spánkom až tretinu nášho života! Ale čo taká starostlivosť o matrac, na ktorom spíme? Venujeme mu takisto dostatočnú starostlivosť podobne ako našim návliečkam?
Čítať viac
Antialergický vankúš: Aký vankúš je vhodný pre alergikov?
Chcete zistiť, či sa vo vašom dome nachádzajú roztoče? Čo tak si na kontrolu zavolať alergikov, ktorým ich prítomnosť jednoznačne neunikne? Pre mnohých ľudí je alergia na roztoče nočnou morou a niet sa čomu diviť. Cítiť sa nekomfortne vo vlastnom dome, kde sa okrem nás nachádzajú aj neželaní návštevníci, jednoznačne znepríjemní život každému. Bojovať proti týmto takmer okom neviditeľným pavúkovcom, býva často ako beh na dlhé trate. Ako sa takáto
Čítať viac